Montagepasta

Bestel
Bandenmontage vet wit 1kg voor het eenvoudig de- en monteren van banden op de velg. Lost snel op zodat de band snel belast kan worden zonder te slippen op de velg. 

STAX Montagepasta banden (3kg)

STAXSX303
Bestel
Emmer met inhoud van 3kg witte bandenmontage-pasta voor het eenvoudig de- en monteren van banden op de velg. Lost snel op zodat de band snel belast kan worden zonder te slippen op de velg. 

STAX Montagepasta banden (5kg)

STAXSX304
Bestel
Emmer met inhoud van 5kg witte bandenmontage-pasta voor het eenvoudig de- en monteren van banden op de velg. Lost snel op zodat de band snel belast kan worden zonder te slippen op de velg. 

STAX Montagepasta Run-Flat banden (5kg)

STAXSX306
Bestel
Emmer van 5kg banden monteerpasta voor het soepel wisselen van banden. Deze bandenmontagepasta is een wasachtig montagemiddel met speciale zeep componenten. Hij is speciaal afgestemd voor montage van RUN-FLAT banden. De pasta is absoluut gifvrij en huidvriendelijk. Ook heeft de pasta goede smeereigenschappen en voorkomt vastplakken van de band aan de velg. Bovenal voorkomt deze pasta de schade aan de band dankzij de verminderde montage kracht die nodig is bij het monteren.

STAX Zwarte Montagepasta banden (5kg)

STAXSX307
Bestel
Emmer van 5kg met zwarte montagepasta, voorkomt strepen en is praktisch en eenvoudig in gebruik. Voorkomt het plakken van de band aan de velg, droogt snel op om rotatie op de velg en roest te voorkomen. De pasta is voorzien van een hoogstaand smeermiddel dat zorgt dat de souplesse wordt gegarandeerd.

STAX Truck Tigre montagepasta (4kg)

STAXSX309
Bestel
bandenmontagepasta vrachtwagen / landbouw
Emmer met 4 kilogram bandenmontagepasta voor het monteren van banden op velgen van vrachtwagens / landbouwvoertuigen / trekkers etc. Deze montagevet is en blijft langere tijd zeer glad hierdoor minder geschikt voor auto of motor.

korte kwast voor montage pasta

WMS040049
Bestel
Kwast met een lengte van 23cm om de montagepasta aan te brengen op de band / velg voor de- en montage.

Montagepasta voor Bandenkoorden

STAXSX312
Bestel
pasta / vet voor het monteren van reparatiekoord
Potje met circa 45 gram pasta voor het eenvoudiger monteren van banden reparatie koorden in banden.