Brandstof additieven

5in1 Injectie Reiniger Benzine 310ml

5in1 687001
Bestel
5in1 Petrol Injection Cleaner is een brandstoftoevoeging voor benzine motoren die zorgt voor een optimale werking van de motor. Eigenschappen: - Geschikt voor voertuigen met katalysatoren - Verwijdert blokkerende vuilresten met 1 behandeling - Opent verstopte injectoren - Herstelt vermogen - Vermindert brandstof verbruik - Constanter stationair draaien - Voor alle benzine motoren (met of zonder turbo)
Gebruiksaanwijzing: Volledige inhoud van het flesje in lege tank schenken en vervolgens voltanken met brandstof. Voor het beste resultaat toevoegen voor iedere tankbeurt of maandelijks herhalen. Dit product zal geen schade veroorzaken bij overdosering.

5in1 E10 Clean-Up 250ml

5in1 687046
Bestel
E10 Benzine kan bij veel auto’s voor problemen zorgen. Nieuwere auto’s hebben normaal geen problemen met E10 benzine, maar het is raadzaam om even na te gaan of uw auto geschikt is voor E10 benzine. Er treden verschillenden problemen op zoals vocht in de benzine, waardoor bacteriën hun gang kunnen gaan. De bacteriën kunnen voor verstoppingen zorgen. Ook zijn de rubberen slangen, afdichtingen en pakkingen in oudere auto’s zijn ongeschikt voor E10 benzine. Schade aan deze onderdelen kan lekkages veroorzaken.
Wat is de oplossing voor E10 benzine? Wat veel mensen niet weten is dat er een oplossing bestaat voor de bovenstaande problemen, namelijk een ethanol neutraliserend product. 5in1 E10 Clean-Up zorgt ervoor dat er zonder problemen brandstof met 10 % ethanol getankt kan worden.Bij winterstalling kunt u het beste geen E10 benzine tanken, maar juist de duurdere premium 98 in combinatie met de 5in1 Fuel Stabilizer. Dit product voorkomt brandstofdegradatie tijdens stalling.

5in1 Octaan Booster 310ml

5in1 687051
Bestel

5in1 Octaan booster is ontwikkeld om het octaangetal te verhogen met 3 tot 6 octaan (3060pt), het verbeteren van de prestaties en het reinigen van het brandstofsysteem. De octaan booster is simpel toe te voegen aan de benzine.

De 5in1 octaan booster staat bekend om zijn verbluffende prestaties. Na het toevoegen van de octaan booster, wordt het motorgeluid minder, neemt het vermogen toe en de octaan booster zorgt ook voor minder trillingen. Bij herhaaldelijk gebruik van de 5in1 octaan booster zal ook het verbruik aanzienlijk minder worden.

 • Octaan booster is ontwikkeld om het octaangetal te verhogen met 3 - 6 octaan (30-60pt), het verbeteren van de prestaties en het reinigen van het brandstofsysteem.
 • Octaan booster verhoogt octaangetal
 • Verbetert en herstelt de prestaties.
 • Voorkomt uitlaat klepzitting slijtage.
 • Zorgt voor goede stationair loop en voorkomt inhouden.
 • Verbetert de verbranding en zorgt voor een lager brandstofverbruik.
 • Ook voorkomt de octaan booster bougie vervuiling.
  • Meer
  Gebruiksaanwijzing

  Giet de inhoud van een fles in de tank voor het vullen met benzine. Een fles octaan booster a 310 ml behandelt 40 tot 60 liter benzine. Verhoogt 60 punten bij 25 liter en 30 punten bij 50 liter brandstof.
  Wij adviseren om de octaan booster bij elke tankbeurt te gebruiken.

  5in1 Classic Car Loodvervanger 250ml

  5in1 687052
  Bestel

  5in1Classic Car Lead Substitute is een loodvervanger voor alle twee en viertakt benzine motoren.

 • Beschermt de kleppen en klepzittingen
 • Beschermt de klepzittingen tegen voortijdige slijtage bij gebruik van loodvrije benzine.
 • Voorkomt afbraak van de brandstof in de tank als de motor buiten dienst wordt gesteld voor enkele maanden.
 • Beschermt de brandstof tegen oxidatie.
 • Is volledig oplosbaar in benzine.
 • Heeft geen invloed op het octaangetal.
 • Voor motoren van auto's, motors, LPG motoren, jachten, buitenboordmotoren, generatorsets, pompen en grasmaaiers.Voor alle twee- en viertakt benzinemotoren.
  • Meer
  Toevoegen aan de ongelode benzine tijdens het vullen van iedere tank, bij voorkeur vóór het opvullen. Mengverhouding 1:1000 (1 ml per liter benzine, dus 25 ml voor 25 liter benzine). De inhoud van het flesje (250 ml) is voldoende voor het behandelen van 250 liter ongelode benzine.Gebruik het doseerflesje als volgtSchroef de dop deels los. Vul het bovenste reservoir tot aan tot de streep, door voorzichtig in het flesje te knijpen. Verwijder de dop volledig en giet in de benzinetank.

  5in1 Katalysator Reiniger / Cat Clean 310ml

  5in1 687018
  Bestel

  5in1 katalysator reiniger verbetert de werking van de katalysator en zorgt voor een optimale werking van de lambasondes. 5in1 katalysator reiniger is een zeer geconcentreerde brandstofreiniger die verschillende vervuilingen verhelpt. De katalysator reiniger zorgt ervoor dat de auto weer voldoet aan de juiste emissies. Voorkom dure reparaties. Moet uw auto voor een emissietest? Bijvoorbeeld tijdens een APK. Gebruik dan de 5in1 katalysator reiniger. Ga snel weer op pad met de 5in1 Katalysator reiniger.

 • Verwijdert aanslag (olie en onverbrande brandstofdeeltjes)
 • Zorgt ervoor dat de motor weer voldoet aan de juiste emissiewaarden.
 • 5in1 katalysator reiniger herstelt het motorvermogen
 • Verlengt de levensduur van de katalysator en lambdasondes
 • Voorkomt het oplichten van OBD-indicatielampje
 • Voorkom dure reparaties aan de katalysator
 • Verbetert de brandstofefficiëntie door het herstel van de lucht-brandstofverhouding
 • Beschadiging van de katalysator wordt met de 5in1 katalysator reiniger voorkomen
  • Meer

  5in1 katalysator reiniger voor benzine- en hybride benzinemotoren verbetert het rendement van de katalysator. De katalysator reiniger reinigt het gehele brandstofsysteem. Door het reinigen van het brandstofsysteem, de kleppen, de zuigers en de injectoren, verloopt de verbranding efficiënter, waardoor er minder schadelijke stoffen worden uitgestoten en verontreiniging van de katalysator voorkomen wordt.

  Gebruiksaanwijzing

  Doe de volledige inhoud van de katalysator reiniger in een lege tank schenken en vervolgens voltanken met brandstof. Voor het beste resultaat toevoegen voor iedere tankbeurt of maandelijks herhalen. 5in1 katalysator reiniger zal geen schade veroorzaken bij overdosering.

  5in1 Injectie Reiniger Diesel 310ml

  5in1 687002
  Bestel
  5in1 Diesel Injection Cleaner is een brandstoftoevoeging voor dieselmotoren die zorgt voor een optimale werking van de motor.

  Eigenschappen

  - Geschikt voor voertuigen met katalysatoren
  - Opent verstopte injectoren
  - Herstelt vermogen
  - Vermindert brandstof verbruik
  - Constanter stationair draaien
  - Voor alle diesel motoren (met of zonder turbo)
  GebruiksaanwijzingVolledige inhoud van het flesje in lege tank schenken en vervolgens voltanken met brandstof. Voor het beste resultaat toevoegen voor iedere tankbeurt of maandelijks herhalen. Dit product zal geen schade veroorzaken bij overdosering.Toepassingen: Auto, Vrachtwagen, Landbouwvoertuig en Boot
  • Meer
  Diesel brandstof bevat additieven die de motor coaten en beschermen. Terwijl de motor hiervan profiteert, lijden de injectoren hier enorm onder. Met maar 1 micron tolerantie, heeft iedere dunne film uiteindelijk invloed op het fijne sproei vermogen van de injectoren. Fijne verstuiving van brandstof is nodig voor behoud van het motorvermogen, verbruik en de juiste emissie. Regelmatig gebruik van 5in1 diesel injection cleaner werkt preventief tegen lastige opbouw van vuiligheid op de injectoren en kleppen en verwijdert tegelijkertijd koolstof aanslag, resten additieven en water in het dieselsysteem. 5in1 zorgt voor maximale motorprestatie, motoronderhoud en brandstofsysteem prestatie. Bij het starten van de motor zal witte startrook en pingelen verminderd worden. Ook zal koude start makkelijker worden.